Δευτέρα, 14 Μαϊου 2018 10:47

ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 2018: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - PHOTO GALLERY

Σχετικά Αρχεία

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη χωμάτινη ημέρα του Ραλλυ Φθιώτιδος, επιτυχία και για τους Μπαντούνα Ιωάννη Σοκούλη Κωνσταντίνο που κέρδισαν τις δυο από τις τέσσερεις ειδικές διαδρομές και ανέβασαν πρώτο στην ράμπα του τερματισμού το Mitsubishi EVO VI.

Μεγάλη μάχη έγινε για την δεύτερη θέση ανάμεσα στους Χαλκιά Ευθύμιο Μάχαιρα Κωνσταντίνο με Mitsubishi EVO X και Jourdan Serderidi Miclotte Frederic με Skoda Fabia R5, τελικά την δεύτερη θέση κέρδισε ο Χαλκιάς Ευθύμιος αφήνοντας τρίτο τον Jourdan Serderidi με 10 δευτερόλεπτα διαφορά.

Στην κατηγορία F2 οι Αναγνωστάκος Ιωάννης Μπακλωρής Χρήστος με Citroen C2 GT κέρδισαν την κατηγορία αφήνοντας δεύτερους τους Τσάκαλος Θοδωρή Μπακλωρή Χρήστο με Toyota Yaris. Την τρίτη θέση πήραν οι Αντωνίου Κωνσταντίνος Αντωνίου Γεώργιος με Ford Escort RS2000. 

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε τα αποτελέσματα των τεσσάρων ειδικών διαδρομών της γενικής κατάταξης και κατάταξης F2, επίσης ακολουθεί μια επιλογή φωτογραφιών του Photo Rally Press με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Image Gallery

back to top