Τρίτη, 15 Μαϊου 2018 19:04

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ IAME GREECE SERIES

Σχετικά Αρχεία

 

Μετά τον έντονο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες και στα τρία σκέλη του πρώτου αγώνα οι βαθμολογία εξελίχθηκε ως εξής.

Στην κατηγορία MINI A έχοντας κερδίσει τους δυο προκριματικούς και τον τελικό ο Μάριος Αγγελόπουλος είναι πρώτος με 50 βαθμούς, έχοντας κερδίσει δυο τρίτες θέσεις στους προκριματικούς και δεύτερη στον τελικό ο Γεώργιος Ντεντόπουλος ακολουθεί δεύτερος με 35 βαθμούς, με δυο δεύτερες θέσεις στους προκριματικούς και μια τρίτη στον τελικό ο Γιώργος Καφαντάρης είναι στην τρίτη θέση με 34 βαθμούς.

Στην κατηγορία X30 MINI B οι Γιώργος Καφαντάρης Γεώργιος Ντεντόπουλος είναι πρώτος και δεύτερος με 45 και 44 βαθμούς αντίστοιχα, στην Τρίτη θέση βρίσκεται ο Χρήστος Καραβαγγέλης με 31 βαθμούς.

Στην κατηγορία X30 JUNIOR με δυο πρώτες θέσεις και μια δεύτερη ο Κωνσταντίνος Κομνηνός βρίσκεται πρώτος με 47 Βαθμούς, έχοντας μια πέμπτη θέση στον πρώτο προκριματικό πρώτη θέση στον δεύτερο προκριματικό και δεύτερη στον τελικό ο Ανδρέας Δεβετζόγλου είναι δεύτερος με 37 βαθμούς, με τρεις τρίτες θέσης ο Στυλιανός Πετρίσης βρίσκεται τρίτος με 32 βαθμούς.

Στην κατηγορία X30 SENIOR κερδίζοντας τον πρώτο προκριματικό και τον τελικό ο Θανάσης Χούρλιας ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Αλέξανδρο DArcy που πήρε μια δεύτερη μια Πέμπτη και μια δεύτερη. Και οι δυο αθλητές έχουν από 35 βαθμούς.

Στην κατηγορία X30 MASTER ο Δημήτρης Παπαναστασίου κερδίζοντας και τα τρία σκέλη βρίσκεται στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς, δεύτερος ακολουθεί ο Αλέξανδρος Καψής με 39 βαθμούς.

Στην κατηγορία X30 SUPER PRO ο Φίλιππος Καλέσης κερδίζοντας και τα τρία σκέλη βρίσκεται πρώτος με 50 βαθμούς, στην δεύτερη θέση έχοντας τρείς δεύτερες θέσεις ο Βασίλειος Μακρόπουλος είναι δεύτερος με 39 βαθμούς, ο LAZER παίρνοντας τρεις θέσεις βρίσκεται τρίτος με 32 βαθμούς.

Στην κατηγορία X30 SUPER MASTER ο Βασίλειος Μακρόπουλος κερδίζοντας και τα τρία σκέλη βρίσκεται πρώτος με 50 βαθμούς, δεύτερος με τρεις δεύτερες θέσεις βρίσκεται με 39 βαθμούς LAZER, στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς βρίσκεται ο ILIO. 

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε σε μορφή xlsx τον επίσημο πίνακα με τα αποτελέσματα όλων των αθλητών και κατηγοριών.

back to top