Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 08:54

2ος ΑΓΩΝΑΣ IAME SERIES ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ

Οι ελεύθερες δοκιμές ξεκίνησαν με τον Κωνσταντίνο Κομνηνό της Speed force με Εxprit να δειχνει τις διαθεσ565454εις και με ενα εκπληκτικο 40.513 να κάνει τον καλύτερο χρόνο. Ακουλούθησαν οι Ανδρεας Δεβετζόγλου της Galaxy Motorsport και Ανδρέας Σπανός με Praga racing.Ακολούθησαν οι Στυλιανός Πετρισης και Γιάννης Ντάφος.

Στην κατηγορία Senior καλύτερο χρόνο έκανε ο Θανάσης Χουρλιας της PRT Motorsport σπάζοντας το φράγμα των 41 δευτερολέπτων ακολουθούμενος από τον Ανδρέα Βαρσαμη της Galaxy motormort με Kart Republic και τον Αλέξανδρο D'Arcy της Αthens Kart Shop με Tecno. Στη Μaster 1oς ηταν ο Δημήτρης Παπαναστασίου.

Στην κατηγορία Super όπου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον οι Φίλιππος Καλέσης και Παύλος Ξυνός με Tony Kart της PRT Motorsport εκαναν τους καλύτερους χρονους με τη σιρά που αναφέρονται ακολουθούμενοι από τους Βαίλη Μακρόπουλο και "Lazer" της κατηγορίας Master.

Στη mini ταχύτερος ήταν ο Αγγελόπουλος Μάριο της Speedforce με Exprit ακολουθούμενος από τους Πατρινούς Καραβαγγέλη Χρήστο και Ντεντόπουλο Γιώργο αμφοτεροι με Tecno της Αthens Kart Shop

back to top