Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 12:46

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΙΑΜΕ SERIES B ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ

Σχετικά Αρχεία

Οι δεύτεροι προκριματικοί ξεκίνησαν με την κατηγορια Junior και νικητή πάλι τον Κωνσταντίνο Κομνηνό Exprit-Speedforce. Πίσω του μετά από εναν πάρα πολύ ωραίο αγώνα και πείσμα τερμάτισε ο Στυλιανός Πετρίσης  Parolin - Galaxy motorport. 3ος τερμάτισε ο Ανδρέας Σπανός Praga kart 

Στην Senior o Αλέξανδρος D'Arcy ξεκίνησε, άντεξε την πίεση του Βασιλειου CRG Kart και τερμάτισε 1ος. 3ος τερμάτισε ο Θανάσης Χούρλιας Tony karτ, 4ος ο Γιάννης Καρδαμακης και 5oς ο Δημήτρης Παπαναστασίου ο οποίος ήτανκαι ο πρώτος στη Master κλαση.

Στην κατηγορία Super το σκηνικό επαναλήφθηκε με τους οδηγους της PRT Motorsport Φίλιππο Καλέση και Παύλο Ξυνο να ξεκινούν και να τερματίζουν στην πρώτη δυάδα. Τρίτος τρμάτισε ο Μακρόπουλος Βασίλης και τέταρτος ο ''Lazer'' όντας πρώτος στην κλάση Master.

Στην κατηγορία mini ο Μάριος Αγγελόπουλος έφυγε μπροστά χωρίς να κοιτάξει ποτέ πίσω και πήρε την 1η θέση. Από την 2η ως και την 5η θέση δωθηκε μεγάλη μάχη με τον Καφαντάρη FK-Ray motorsport να επικρατει του Βαγγέλη Ντεντόπουλου , Χρήστου Καραβαγγέλη και Γιώργου Ντεντόπουλου όλοι με Tecno της Athens Kart Shop. 

Στα συνημμενα θα βρείτε πίνακες με όλες τις κατηγορίες αναλυτικά.

back to top