Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 08:54

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΙΑΜΕ 2018: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – PHOTOGALLERY

Σχετικά Αρχεία

 

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και ο δεύτερος αγώνας του IAME Series Greece στην πίστα Kartmania στα Βραχναίικα της Πάτρας. Το αθλητικό σωματείο ΦΙΛΜΠΑ διοργάνωσε άψογα τον αγώνα και οι 33 αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στις τέσσερεις κατηγορίες.

Στην κατηγορία X30 MINI Πρωταγωνιστής της ημέρας ήταν ο Μάριος Αγγελόπουλος (Speed Force,) κερδίζοντας τα προκριματικά και τον τελικό, στην δεύτερη θέση ακλούθησε ο Ευάγγελος Ντεντόπουλος (Athens Kart Shop) και στην τρίτη ο Γιώργος Καφαντάρης (Ray Motorsport). 

Στην X30 MINI B ο Μάριος Αγγελόπουλος πήρε και εκεί την πρώτη θέση ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου, στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χρήστος Καραβαγγέλης (Athens Kart Shop) και στην τρίτη ο Γιώργος Ντεντόπουλος (Athens Kart Shop).

Στην κατηγορία X30 JUNIOR ο Κωνσταντίνος Κωμνηνός (Speed Forsce) διέλυσε τον ανταγωνισμό και ανέβηκε άνετα στο πρώτο σκαλί του βάθρου, δίνοντας μεγάλες μάχες την δεύτερη θέση πήρε ο Στυλιανός Πετρίσης (Galaxy Motorsport) και την τρίτη ο Ανδρέας Σπανός (Praga Zahos Karting).

Στην κατηγορία X30 SENIOR υπήρχαν οι περισσότεροι αθλητές λόγο το ότι υπήρχαν και πέντε αθλητές της κλάσης MASTER φτάνοντας στο σύνολο τους δώδεκα οδηγούς. Ο έντονος συναγωνισμός φάνηκε από τα χρονομετρημένα βρίσκοντας τους πέντε πρώτους οδηγούς με διαφορές μέσα σε μισό δευτερόλεπτο, στην συνέχεια ο Αλέξανδρος DArcy (Athens Kart Shop) κέρδισε και τα τρία σκέλη του αγώνα ανεβαίνοντας άνετα στο πρώτο σκαλί του βάθρου, στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Θανάσης Χούρλιας (PRT Motorsport), ο Ανδρέας Βαρσάμης (Galaxy Motorsport) έχοντας μεγάλες μάχες με τον Δημήτρη Παπαναστασίου (Athens Kart Shop) τερμάτισε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ο Παπαναστασίου τερμάτισε τέταρτος στην SENIOR και πρώτος στην MASTER αφήνοντας δεύτερο και τρίτο τους τοπικούς οδηγούς Χρήστο και Φώτη Δούβρη (BRT).

Στην κατηγορία X30 SUPER PRO ο Φίλιππος Καλέσης (PRT Motorsport) τερμάτισε στην πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερο τον Παύλο Ξυνό που έκανε το ντεμπούτο του. Πάρα πολύ καλός αγώνας από τον Lazer (Ray Motosport) που εκμεταλλεύτηκε ένα σβήσιμο του κινητήρα του Βασίλη Μακρόπουλου (Gold Kart Hellas) τερματίζοντας τρίτος και πρώτος στην X-30 MASTER.

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε τούς πίνακες με τα αποτελέσματα των τελικών όλων των κατηγοριών, επίσης ακολουθεί μια επιλογή φωτογραφιών του Βασίλη Αθανασίου με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Image Gallery

back to top