Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 08:15

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Ο.Μ.ΑΘ.

 

 

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με μία ανάβαση και ένα Rally Sprint σε δύο συνεχόμενες Κυριακές όπου οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. θα έχουν ισχυρή παρουσία.Έτσι μετά την ανάβαση Κορύλοβου που προσμετρούσε στο κύπελλο αναβάσεων Βορείου Ελλάδας και συμμετείχε ένας αθλητής του σωματείου σειρά παίρνει το Rally Sprint Αιγίου με δύο αθλητές του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν στον αγώνα που προσμετρά στο κύπελλο rally Νοτίου Ελλάδας.

Ξεκινάμε με την ανάβαση Κορυλόβου στην Δράμα όπου ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift Gti συμμετείχε στην κλάση Ε10 με το νεαρό οδηγό να αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό και να καταφέρνει να τερματίσει δεύτερος υποσκελίζοντας σαφώς πιο δυνατούς συνδυασμούς βελτιώνοντας τις επιδόσεις του σε σχέση με το 2017 όταν και συμμετείχε με διαφορετικό αυτοκίνητο.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Rally Sprint Αιγίου όπου ο Γιώργος Πολυχρονόπουλος έπειτα από ένα διάλειμμα ενός χρόνου σαν οδηγός επιστρέφει στο αριστερό bucket για να οδηγήσει για πρώτη φορά το γνωστό σε όλους Citroen Saxo VTS με το οποίο η Μαριάννα Χριστογιαννούλα κατέκτησε το 2017 την τρίτη θέση στο πανελλήνιο κύπελλο συνοδηγών της κλάσης C6.Γιώργος και Μαριάννα θα συμμετάσχουν στον πρώτο τους αγώνα για το 2018 στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία C6.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην ανάβαση Κορυλόβου και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Rally Sprint Αιγίου καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Image Gallery

back to top