Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 17:11

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ 2018

 

Όπως ήταν προγραμματισμένο χθες 11/1/2018 στο Autosport Show στο Μπέρμιγχαμ οι ομάδες παρουσίασαν τα αυτοκίνητα, τους οδηγούς, και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν το 2018.

Η ομάδα της M-Sport Ford ανακοίνωσε ότι ο Sebastien Ogier και Elfyn Evans θα συμμετέχουν με πλήρες πρόγραμμα και ότι και τα δυο αυτοκίνητα θα έχουν την χορηγία και τα χρώματα της Red Bull, ο Teemu Suninen θα λάβει μέρος σε περιορισμένο πρόγραμμα Σουηδία, Μεξικό, Πορτογαλία, Ιταλία, Φιλανδία, Τουρκία, Βρετανία και Ισπανία, περιορισμένο πρόγραμμα θα έχει και Bryan Buffier που θα λάβει μέρος στο Μόντε Κάρλο και στην Κορσική, επίσης ο Teemu Suninen θα λάβει μέρος οδηγώντας ένα Fiesta R5 Στο Μόντε Κάρλο και στην Γερμανία.

Η Hyundai Motorsport θα παραμείνει με τα ίδια χρώματα όπως και το 2017.

Το i20 WRC θα οδηγήσουν με πλήρες πρόγραμμα ο Andreas Mikkelsen και Thierry Neuville. Περιορισμένο πρόγραμμα θα έχει  ο Dani Sordo Μόντε Κάρλο, Μέξικο, Αργεντινή, Πορτογαλία, Γερμανία και Ισπανία. Με περιορισμένο πρόγραμμα θα λάβει μέρος και ο Hayden Paddon Σουηδία, Ιταλία, Πορτογαλία, Τουρκία, Βρετανία και Αυστραλία.

Η Toyota Gazoo Racing κρατάει τα ίδια χρώματα και χορηγούς όπως το 2017, το Yaris WRC θα οδηγήσουν με πλήρες πρόγραμμα οι Jari-Matti Latvala, Ott Tanak και Esapekka Lappi.

Η Citroen Racing κρατάει και αυτή τα ίδια χρώματα και χορηγούς αλλά υπόσχεται ένα αναβαθμισμένο και ανταγωνιστικό C3 WRC. Πλήρες πρόγραμμα θα έχει μόνο ο Kris Meeke ο Craig Breen θα λάβει μέρος σε Μόντε Κάρλο, Σουηδία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, Βρετανία και Αυστραλία. Ο Sebastien Loeb θα λάβει μέρος σε Μεξικό, Κορσική και Ισπανία, ο Mads Ostberg θα λάβει μέρος στο Ραλλυ Σουηδίας και όπως και ο Khalid Al-Qassimi παραμένει άγνωστο το πρόγραμμα τους.

Image Gallery

back to top