Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 01:15

WRC ΡΑΛΛΥ ΜΕΞΙΚΟ 2018: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SHAKEDOWN (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ο περσινός νικητής του αγώνα του Μεξικό Kris Meeke με Citroen C3 WRC επαναλαμβάνει την νίκη του και φέτος στην διαδρομή του shakedown. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία Thierry Neuville με 0.4 δευτερόλεπτα διαφορά, με 1.8 δευτερόλεπτα διαφορά ακολούθησαν στην τρίτη θέση ο Sebastien Ogier και ο Ott Tanak με ίδιο χρόνο. Πολύ κοντά ήταν ο πέμπτος Elfin Evans, έκτος Jari-Matti Latvala και έβδομος Andreas Mikkelsen οι διαφορές τον τριών οδηγών είναι μέσα σε μισό δευτερόλεπτο.

Ο Kris Meeke που θα ξεκινήσει τον αγώνα από την έβδομη θέση είπε:

Από τις τελευταίες δοκιμές νιώθω πολύ καλά στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον χρόνο στο shakedown. Είναι η αρχή ενός μεγάλου αγώνα στον οποίο μπορώ να έχω όρεξη μετά από δυο δύσκολους πρώτους αγώνες.

Στην επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ραλλυ ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sebastien Loeb εφερε το C3 WRC στην δέκατη θέση.

Στο πρώτο πέρασμα εξοικειώθηκα με την διαδρομή και το αυτοκίνητο, δεν ήταν εύκολο αλλά εξοικειώθηκα στο δεύτερο και τρίτο πέρασμα. Οι αισθήσεις μου επιστρέφουν σιγά σιγά ειπε ο Αλσατός οδηγός.

1.  Kris Meeke Citroën C3 3min 41.0sec
2. Thierry Neuville Hyundai i20 + 0.4sec
3= Sébastien Ogier Ford Fiesta + 1.8sec
3= Ott Tänak Toyota Yaris + 1.8sec
5. Elfyn Evans Ford Fiesta + 2.0sec
6. Jari-Matti Latvala Toyota Yaris + 2.1sec
7. Andreas Mikkelsen Hyundai i20 + 2.3sec
8= Dani Sordo Hyundai i20 + 2.4sec
8= Teemu Suninen Ford Fiesta + 2.4sec
10. Sébastien Loeb Citroën C3 +2.6sec

 

Στην κατηγορία WRC 2 ο Kalle Rovanpera κάνει πρεμιέρα στην Skoda Motorsport και καταφέρνει τον ταχύτερο χρόνο αφήνοντας δεύτερο τον Pontus Tidemand με 2.4 δευτερόλεπτα διαφορά και τρίτο τον Jari Huttunen με 8.7 δευτερόλεπτα.

Related Video

back to top