Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 15:36

WRC ΡΑΛΛΥ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ 2018: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SHAKEDOWN (BINTEO)

 

Έχοντας φτάσει στην μέση της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ραλλυ 2018 και με τις ομάδες και τους οδηγούς να έχουν μια καλύτερη εικόνα για το υπόλοιπο της σεζόν η συνέχεια αναμένεται ανταγωνιστική και με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το shakedown του αγώνα της Σαρδηνίας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, οι πέντε πρώτη οδηγοί κινήθηκαν με διαφορές μέσα σε ένα δευτερόλεπτο εκ των οποίων οι τρεις έκαναν τον ίδιο χρόνο. Ο Jari-Matti Latvala ήταν ταχύτερος και κέρδισε την διαδρομή του shakedown, με διαφορά 0.8 δευτερόλεπτα τον δεύτερο χρόνο έκανε ο Heyden Paddon, με μόλις 0.1 δευτερόλεπτα διαφορά στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση τερμάτισαν με ίδιο χρόνο οι Esapekka Lappi, Ott Tanak και Thierry Neuville. Τον έκτο χρόνο έκανε ο Sebastien Ogier και ακολούθησαν έβδομος ο Elfyn Evans και όγδοος ο Andreas Mikkelsen. 

Έντονο το ενδιαφέρων και στην κατηγορία WRC2, ο Ole Christian Veiby και ο Stephane Lefebvre ήταν ταχύτεροι και τερμάτισαν πρώτοι με ίδιο χρόνο, πολύ κοντά με 0.1 δευτερόλεπτα διαφορά τρίτο χρόνο έκανε ο Simone Tempestini με διαφορές μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ακολούθησαν τέταρτος ο Fabio Adolfi, πέμπτος ο Jan Kopesky και έκτος ο Lukasz Pieniazek. Σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί η σουπερ ειδική Ittiri Arena μήκους 2 χιλιομέτρων και ο αγώνας θα ξεκινήσει ουσιαστικά αύριο Παρασκευή με ένα πρόγραμμα 8 ειδικών διαδρομών συνολικού μήκους 62,09 χιλιομέτρων.

πρώτος

Latvala / Anttila

Toyota Yaris WRC

1: 53,9

δεύτερος

Paddon / Marshall

Hyundai i20 Coupe WRC

0.8

τρίτος

Lappi / Ferm

Toyota Yaris WRC

0.9

τρίτος

Tänak / Järveoja

Toyota Yaris WRC

0.9

τρίτος

Neuville / Gilsoul

Hyundai i20 Coupe WRC

0.9

6ο

Ogier / Ingrassia

Ford Fiesta WRC

+1,4

7ο

Evans / Barritt

Ford Fiesta WRC

2.2

8ο

Suninen / Markkula

Ford Fiesta WRC

2.8

9ο

Mikkelsen / Jæger

Hyundai i20 Coupe WRC

3.2

10η

Breen / Martin

Citroën C3 WRC

3.6

11η

Östberg / Eriksen

Citroën C3 WRC

4.0

Related Video

back to top