Μετά τις απονομές του αγώνα της Αυστραλίας σε τελετή στο μουσείο σύγχρονης τέχνης απονεμήθηκαν διάφορα τρόπαια για να επιβραβεύσουν οδηγούς συνοδηγούς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Έχοντας τερματίσει τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ραλλυ 2018 ο Εσθονός οδηγός Ott Tanak κέρδισε για τρίτη χρονιά το τρόπαιο του καλύτερου οδηγού της χρονιάς.
Ο συνοδηγός του Ott Tanak Martin Jarvejoa πήρε για δεύτερη χρονιά το τρόπαιο του καλύτερου συνοδηγού.
Το βραβείο για την καλύτερη επίδοση στις power stage κέρδισε ο Sebastien Ogier έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 37 βαθμούς.
Το βραβείο για το πιο όμορφο άλμα κέρδισε ο Thierry Neuville χάρη στο άλμα που έκανε στο Colin Crest στον αγώνα της Σουηδίας.
Ο Εσθονός οδηγός κέρδισε και το βραβείο για νίκες στις περισσότερες ειδικές διαδρομές, 70 ειδικές διαδρομές κέρδισε το 2018 έναντι 40 του Thierry Neuville και 38 του Sebastien Ogier.
Το βραβείο για την καλύτερη απόφαση έλαβε ο Elfyn Evans για την επιδιόρθωση του αυτοκινήτου του στον αγώνα της Τουρκίας όταν οι μηχανικοί της ομάδας του είχαν επικεντρωθεί στην επισκευή του αυτοκινήτου του Sebastien Ogier.
Το βραβείο για την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε ο φωτογράφος Colin McMaster με την φωτογραφία του Hyundai i20 WRC από τον αγώνα της Τουρκίας.