Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 21:39

Η M-SPORT ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ FORD FIESTA WRC ΓΙΑ ΤΟ 2019

 

Η ομάδα της M-Sport δεν είχε την υπομονή μέχρι το Σάββατο που θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα στην έκθεση του Birmingham Autosport και παρουσίασε μέσο του διαδικτύου τα νέα χρώματα που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ραλλυ 2019. Λόγο της απουσίας του Sebastien Ogier απουσιάζει και ο χορηγός RedBull, έχοντας μόνο λίγα αυτοκόλλητα των μικρών χορηγών Castrol, Michelin και της Φιλανδικής εταιρίας Konecranes η M-Sport σχεδίασε ένα μοντέρνο σχέδιο σε μπλε και γαλάζιο, χρώματα που θυμίζουν την Αμερικανική μάρκα Ford και την συμμετοχή του Eric Camilli όταν ήταν επίσημος οδηγός το 2016.

Χωρίς την βοήθεια από τους αξιότιμους συνεργάτες μας Ford, MS RT, Castrol και Michelin δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την δέσμευση μας στο WRC είπε ο Malcolm Wilson.  

Η ομάδα της M-Sport έκανε δοκιμές την Τρίτη στην περιοχή Ardeche για τον αγώνα του Μόντε Κάρλο, εκεί αποκαλύφτηκαν οι αριθμοί που θα λάβουν μέρος οι δυο οδηγοί της ομάδας, το νούμερο 3 θα έχει ο Teemu Suninen και το 33 ο συμπαίκτης του Elfyn Evans. Καμία πληροφορία δεν δόθηκε για την συμμετοχή του Pontu Tidemand στον αγώνα του Μόντε Κάρλο και της Σουηδίας. Η πιο πρόσφατη επιβεβαίωση είναι η συμμετοχή του Gus Greensmith με Fiesta WRC στον αγώνα της Πορτογαλίας.

Image Gallery

back to top